Lediga tjänster • Secorum
21947
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-21947,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Lediga tjänster

Secorum söker nya medarbetare

Secorum söker nya medarbetare. Du har antagligen en akademisk grundutbildning och erfarenheter av logginsamling, analys, Linux, Windows, programmering samt reguljära uttryck. Du uttrycker dig på ett bra sätt i skrift, både på engelska och svenska. Du gillar människor och utmaningar, eftersom de flesta av Secorums uppdrag är på konsultbasis på plats hos kunden. Du bor, eller kan flytta, till Stockholm eller närområdet, där de flesta av Secorums kunder finns idag.

 

Vi kan erbjuda en plattform för att växa inom logghantering, SIEM, analys, programmering och mycket annat. Vi är en mindre firma, vilket har den stora fördelen att det finns gott om svängutrymme för nya idéer och tankar. Det händer mycket inom området SIEM, och vi satsar mycket på vidareutbildning för att hela tiden vara uppdaterade. För att kunna träffas regelbundet har vi månadsmöten och andra möten inom firman. Dessa interna möten är viktiga, eftersom vi sitter mycket hos kund. Andra aktiviteter är konferensresor och alternativa julbord.

 

Hos oss har alla 30 dagars semester och de flesta konsulter jobbar med en del provisionsbaserad lön.

 

Låter det intressant? Hör av dig i så fall .

Besöksadress:

Drottninggatan 55,
Stockholm

Telefon

08-570 240 50

E-MAIL

info @secorum.se

Kontakta oss